Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Taxi Company - Responsabilităţi

In jos 
AutorMesaj
Mr.Alex
Founders
Founders
Mr.Alex

Puncte : 5455
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Varsta : 26
Localizare : Buzau

Taxi Company - Responsabilităţi Empty
MesajSubiect: Taxi Company - Responsabilităţi   Taxi Company - Responsabilităţi Icon_minitimeSam Sept 27, 2014 5:52 am

Taxi Company - Responsabilităţi 5kYlpz3

Membrii de rank 4+ din facţunea Taxi Company fac parte din conducerea acesteia, fiecare va primi o responsabilitate de care se va ocupa sau pe care o va raporta săptămânal.

Lista neagră

- , sunt persoanele care se ocupă de lista neagră, răspunde acolo zilnic cu răspunsul care va conţine cine va fi trecut pe lista neagră şi cine nu după care îmi va raporta mie prin PM (personal message) iar eu voi face update la topic prin edit.

Job-urile membrilor

- , sunt persoanele care se ocupă de job-urile membrilor, treaba lui este de a verifica job-urile membrilor zilnic şi să-mi raporteze membrii care nu îşi respectă job-urile, după care eu îi voi sanţiona conform regulamentului.

Amenzi

- , sunt persoanele care se ocupă de amenzi, el se va asigura că membrii îşi plătesc amenzile primite şi că vor posta în topicul de pe forum, după care eu îi şterg din listă şi scapă de acţiunile suplimentare (FW) care se întâmplă în caz că membrii nu îşi plătesc amenzile în 24 de ore.

Pe parcurs voi mai adăuga diferite responsabilităţi!

Activitatea membrilor de rank 1, respectiv 2, este supravegheată de intregul staff, orice rank 4+ (şi nu numai) are obligaţia de a îi ajuta, de a îi îndruma şi de a le răspunde la orice întrebare.

Persoanele care se ocupă de aceste responsabilităţi fac parte din stafful Taxi Company. Este responsabilitatea voastră să va faceţi treaba, pentru a rămâne în functia obţinută până acum. Dacă se adevereşte faptul că unul dintre taximetrişti nu se ocupă de munca care i-a fost atribuită, înseamna ca acesta nu merită rangul pe care îl deţine şi va fi sancţionat în funcţie de caz. Acest lucru ramane la latitudinea liderului.
Sus In jos
http://evogaming.tk

Taxi Company - Responsabilităţi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Taxi Company - Inactivitate
» Taxi Company - Sancţiuni
» Taxi Company - Propuneri
» Taxi Company - Suveniruri
» Taxi Company - Amenzi